wrecking

Beszámolók, személyes észrevételek, billy-s müfajban elkövetett balhékról

HTML

The Hellfreaks, Wolfgangs (Németország, Auggen)

2012.02.21. 22:32 | caravelle | Szólj hozzá!

  Kicsit messzire kellett menni ezért a balhéért, de megérte. Jólesett kicsit kiszakadni a megszokott közegből, kicsit lökdösődni, piálgatni, hátba veregetni, színpadról lerángatni idegen ismerősöket.

A fogadtatás és a vendéglátás durván túllőtt a várakozásokon. Kaja, pia, ami belefér. . . 

A Raumstation Sternen nevű helyen egyébként három banda lépett fel, szégyenteljes a dolog, de az elsőnek nem tudom a nevét. Igazi, egyszerű oldschool punkot nyomtak, egy tagbaszakadt énekessel, egy darkos kinézetű basserrel, egy S.P.A.H.M. rajongó dobossal és egy glam rockos megjelenésű gitárossal, akit közös megegyezés után a "rozsomák" névvel illettünk.

Utánuk jöttek a francia Wolfgangs, furcsa, kicsit Imelda May-es hangzással, átmenetet képezve a rockabilly és a psychobilly között. Bőgő, gitár, beugrós dobos, női ének. Teljesen pozitív, szimpatikusak. Egész nap nem lehetne őket hallgatni, de koncert szinten mindenképp érdekes és izgalmas élmény.

Harmadik volt a The Hellfreaks, jó hangulatú, bár kezdetben kissé leszögezett lábú közönség előtt. Később azért már kialakult egy egészséges mozgás, egyszer még a bőgő is veszélybe került, de el lett hárítva a véletlen támadás. A koncert utáni boltolásból ítélve a közönség meg volt elégedve az egyébként tényleg zsír zenei teljesítménnyel.

A backstage-ben dugig tömött hűtőszekrény kiürülése után sem volt ok a pánikra, a kapott kuponokból könnyedén merevrészegre tudta magát inni minden kedves művész és a kíséretük is. Azután evés, fürdés, alvás, ki mit szeretett volna, minden a helyszínen kialakított szálláson. Igazából ideálisnak mondható.

Másnap természetesen megterítve a reggelihez, szinte már kínos volt a kedvesség. Kényelmes indulás, hiszen az aznapi koncert csak 70 Km-re volt az előzőtől.

Köszönet jár a bandáknak, a szervezésnek, a klubnak. Aki ott volt jól érezte magát, panasznak semmi helye, tökéletes élmény, köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://wrecking.blog.hu/api/trackback/id/tr784162395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása