wrecking

Beszámolók, személyes észrevételek, billy-s müfajban elkövetett balhékról

HTML

Naked Truckers, The Hellfreaks: Roham, 2012.04.27.

2012.04.30. 21:17 | caravelle | Szólj hozzá!

Péntekhez képest elég kevés ember gyűlt össze az egyébként kellemesnek ígérkező megmozduláson. Az okát nem sikerült megfejteni, persze annyira nem is próbáltam, bánja az, aki nem volt ott! A kezdést tíz-féltizenegynél tovább húzni nem lehetett, így kialakult az a felállás, hogy a Naked Truckers játszik egy blokkot, utána a The Hellfreaks lenyomja a magáét, majd következik megint a kamionosok bandája egy második blokkal. Ez mindenki számára megfelelőnek látszott, így kezdődhetett a mulatság a megjelent, kb húsz ember előtt. Az első felvonás vége felé ez a szám nagyjából tíz fővel emelkedett. Nagy mozgás így nem alakult ki, a közönség összetételét illetően azt tudnám mondani, hogy azokból állt, akik egyébként is hátul állnának. Egy-két feketebárány azért szerencsére mindkét banda koncertjén akadt. Volt párocska aki az autentikus rockabilly-re gerjedt, ennek megfelelően nem bírt rongylábaival, valamint volt aki a Hellfreaks pörgősebb ütemére érzett olthatatlan lökdösődési vágyat, igaz, csak harmad magával. Ennek a ritkás közönségnek is létezik pozitív oldala, nem kellett helyet vágni magunknak a wreck-hez.

A bandák egyébként jól végezték a dolgukat, ismerjük mindkettőt régóta, nem volt csalódás, hozták a megszokott formát, azért mentünk, mert tudtuk, hogy jó lesz.

Részemről azt mindenképp elmondhatom, ha nem is ez volt az évszázad legnagyobb bevételéhez vezető balhéja, nem itt készültek a legjobb koncert videók, én nagyon jól éreztem magam. Főleg, mert bár vannak alapvető anyagi elvárások mind a bandák, mind a kocsmárosok részéről, amelyek jelen estben nem teljesültek, azért a lényeg mégiscsak a billy zene! Abban pedig nem volt hiba, max a hangzás terén, de még belefért.

Csajok, srácok, köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://wrecking.blog.hu/api/trackback/id/tr174481332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása