wrecking

Beszámolók, személyes észrevételek, billy-s müfajban elkövetett balhékról

HTML

The Horibillies, Drinking All Night Long klipforgatás

2012.03.10. 23:59 | caravelle | Szólj hozzá!

 Kellemes szombat kora esti programra invitáltak a horis srácok. Első klipjük felvételéhez kerestek résztvevőket.

Az elképzelés szerint a feladat nem is volt bonyolult, csak azt kellett tenni, amit általában egy zenés-baráti összejövetelen szoktunk. Részleteket egyelőre nem árulnék el, de az talán nem nagy titok, hogy lesz a klipben zenélés, wrecking, meg alkohol is. Kicsit kevesebben jöttünk össze mint az tervezve volt, de ezt csak az bánhatja aki nem volt ott. A rendelkezésünkre álló teret maximálisan kitöltöttük. A hangulat egyébként pont olyan volt mint egy jó élőzenés balhén, esetleg annyi különbséggel, hogy egy bizonyos számot itt háromszor is eljátszottak. Ráadásul a jelenlévők első kézből hallhatták a legújabb témát, igaz egyelőre ének nélküli verzióban. Mindenesetre az kiderült, hogy jó kis szám lesz.

Sajnos az utómunkák több időt fognak igénybe venni mint a felvételek, nagyjából egy hónapot kell várni a megjelenésre. Részünkről többet hozzátenni nem tudunk, várunk a végeredményre.

Köszi a meghívást, szerintem aki megjelent, mindenképp jól érezte magát.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://wrecking.blog.hu/api/trackback/id/tr704308663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása