wrecking

Beszámolók, személyes észrevételek, billy-s müfajban elkövetett balhékról

HTML

the hillbilly moon explosion, the silver shine, yellow spots, voodoo allen

2011.11.20. 21:28 | caravelle | Szólj hozzá!

november 16.-án, az a38-on rendezett balhét nagy bizalommal vártam. szerencsére nem ért csalódás. a bandák becsülettel végigtolták a koncerteket, a hangzás nagyon el volt találva. mindenki a közönség által elvárt műsorral készült, köszönet és tisztelet nekik! a voodoo allen rögtön az elején felverte a hangulatot, amihez a többiek sorba hozzárakták a magukét. a legjobb számokat hallhattuk mindenkitől. borzos, nemcsákos, pisztolyos, stb. svájci vendégeinkről is csak jót tudok mondani, nagyon odarakták! 

tehát, a zene tökéletesen teljesített, ehhez még kell egy közönség is. örültem, hogy régi arcokat is sikerült lerángatni, olyanokkal is találkoztam, akiket három éve nem láttam koncerten. és még korrekt wrecking is volt!

harmadik összetevő a hely. nos, most kell egy kicsit köpködnöm. nem csak azért, hogy ne dícsérjek mindent az estével kapcsolatban. őszintén szólva felkészültem rá, hogy lesz ami piszkálni fogja a hangulatomat, nem is ért nagy meglepetés. az állítólag fűtött dohányzóban, nagy jóindulattal is max 2 fokkal volt melegebb, mint a rakparton. az ezres beugró korrekt volt, a lehúzás csak a piás pultnál történt meg. azt sem értettem, hogy koncert után tíz perccel, miért kellett elhagyni a koncerttermet.

mindent összegezve: jó arcokkal, jó buli (inkább már ritka jó), egy enyhén gáz helyen.

köszönet azoknak, akik hozzátettek a dologhoz! 

A bejegyzés trackback címe:

https://wrecking.blog.hu/api/trackback/id/tr913399168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása