wrecking

Beszámolók, személyes észrevételek, billy-s müfajban elkövetett balhékról

HTML

Kedves emberek. . .

2012.07.19. 00:28 | caravelle | Szólj hozzá!

Ilyen sem volt még a blogban, nem egy koncertbeszámolóról van szó, hanem a következményeiről. Tulajdonképpen nem értem, hogy ennek miért így kell történnie, hiszen bárki hozzászólhat minden bejegyzéshez, maximum egy 54 másodperces regisztráció szükséges hozzá, ha esetleg még nem tette meg. Nincs cenzúrázva, azonnal megjelenik, stb. Viszont nagyon hasznos, ha az ember első kézből hallja a jó vagy rossz véleményeket és tud rá reagálni. Nem pedig egy barátja keresi meg azzal, hogy az, akinek nem tetszett az adott beszámoló tartalma, mert negatívan érintette a személyét, most őt teszi felelőssé a blog megjelenéséért és tartalmáért. Konkrétan megrendelőként állítja be azt az embert, aki jelenleg abban a bandában tolja amelyikből a kedves rágalmazó már kilépett.

Nos, ne burkolózzunk névtelenségbe!

Kedves Elvis!

Kezdeném egy pár kijelentéssel. A Wrecking Blognak több célja is van, például és elsősorban az, hogy megosszam ismerőseimmel és az esetlegesen idetévedő nem ismerőseimmel az egyes koncertek, fesztiválok élményeit, kitérve a helyszín adottságaira, a hangosítás és kiszolgálás minőségére, a sör víztartalmára, valamint a legfontosabbra, a zenei értékre. Igyekszem a zenekarokról elmondani a lényeges információkat, főleg, ha első ízben kerülnek megemlítésre. Fontos megjegyeznem, hogy véleményemet az élményeim alakítják EGYEDÜL és KIZÁRÓLAG! Nincsen szponzorom, illetve egyéb elköteleződés sem gátol az őszinte írásban. A pontosság kedvéért azért elmondom, hogy van egy ember akiről nem írnék rosszat, de ez a mostani témától annyira távol áll, hogy kár belemenni. Azt, hogy valakit megrendelőnek tartasz és azt állítod, hogy a számba adja a szavakat, személyes sértésnek venném, ha sértődős lennék. Tehát, mindjárt két embert vádolsz meg alaptalanul! Alapvető vonása a blognak, hogy a tapasztalataimat, véleményemet tartalmazza, amit igaznak tartok. Volt már, hogy nem írtam le valamit, de nem írtam helyette olyat, ami nem igaz, vagy nem tükrözi a véleményemet!

Nyilván egy őszinte megnyilvánulás nem csak kellemes érzelmeket okozhat, engem sem szeret mindenki, pedig nem zenélek nyilvánosság előtt. Akkor mégtöbben utálhatnának és köpködhetnének arra amit csinálok. Egy tagcsere bizony változásokat okoz egy zenekarban, főleg ha az énekesről van szó. Ilyenkor elkerülhetetlen az összehasonlítás, a változások okán pedig cserélődhet a közönség is. Így új vélemények is előkerülnek, bár ez többnyire az új tagokat szokta foglalkoztatni. A régi és az új Csibészekről a zenei véleményem már elhangzott, úgy gondolom most is, mint amikor leírtam. Ezt az elsőre egyszerűnek hangzó műfajt én már negyed évszázada próbálom kiismerni, de még mindig találok benne új dolgokat és élményeket. Nem hallottam még mindent és biztosan lesznek még felfedezéseim benne, de ez az idő arra már azért elég volt, hogy véleményt alkossak egyedül egy zenei produkcióról, segítség nélkül. Ha ezt valaki nem így látja, bátran szóljon hozzá a bejegyzéseimhez, őszintén örülök minden megállapításnak, köpködésnek, káromkodásnak, még fenyegetni is szabad, ha az jólesik! Azért örülök, mert a véleményemet reagálja le a hozzászóló. Ha nem az én véleményem lenne, nem tudnék rá válaszolni, nem tudnám vállalni.

Ez az egész, most magyarázkodásnak hangzik, pedig nem az! Ha csak engem érne a rágalom, valószínűleg leszarnám, hogy egy banda volt énekese kit gondol az írásaim értelmi szerzőjének. De mivel ez egy több szereplős ügy, ezért tisztáznom kell a dolgokat, főleg mert egy jó ismerősöm is szerepel a történetben.

Jobban már nem szeretném magyarázni a dolgot, hosszabb lett mint terveztem, de így biztosan érthető, ezért remélem, hogy a választ itt fogom megkapni, személyesen! 

A bejegyzés trackback címe:

https://wrecking.blog.hu/api/trackback/id/tr624665300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása